София 1000 пл. Райко Даскалов 1Б

ПАРАЛАКС В ДЕНТАЛНАТА МЕДИЦИНА*-VIII Научен конгрес на СРК на БЗС -17-18 ноември 2018г.

… или различният поглед към нашата професия

Уважаеми колеги,
СРК на БЗС има удоволствието да ви покани да участвате в VIII Научен конгрес на СРК 17-18 ноември в София, хотел Маринела, зала“ София Гранд“.

Тази година концепцията е различна – с провокативното име „Паралакс в денталната медицина“ ще се опитаме да погледнем към нашата професия под един различен ъгъл. Поканили сме лектори от познати и по-малко познати страни, за някои от тях не сме чували много – а още по-малко имаме представа каква е тяхната визия относно дентално лечение!

Ето защо този път се събираме заедно, изпълнени с любопитство и с желание да обменим знания, опит и различни гледни точки. Защото всички знаем, че едно от най-интересните неща в нашата професия е това, че можем да решим един и същи проблем по няколко начина. И така, решението по кой път да тръгнем се превръща в истинско предизвикателство.
Представители на различни страни и култури, някои от които за нас са екзотични, те ще ни позволят да научим повече за техния дентален свят и за техните избори при решения на различни клинични ситуации.

Египет, Киргистан, Казакстан, Мексико, Русия, Гърция и, разбира се, България.

В началото на всяка лекция, гост-лекторите ще отделят по няколко минути, за да ни разкажат повече за здравната система в своята страна. Искрено се надяваме, че освен интересно, събитието ще бъде много полезно и обогатяващо за всички присъстващи.

За втори път организацията дава възможност за проследяване форума от вкъщи- изцяло онлайн ( стрийминг).
Регистрация и заплащане за стрийминга е от синия надпис:

  Регисртация за стрийминг -VIII Научен конгрес на СРК на БЗС

За повече информация, следете сайта на СРК :  www.bzs-srk.bg   ,следващия брой на вестник “Дентална медицина” и фейсбук страницата на колегията.

Подробности относно лекторите и темите може да прочетете в последните броеве на вестник   “Дентална медицина” :  брой 41

и    брой 42

Конгресът носи на участник 16 кредита.

* Паралакс е термин, който характеризира видимото изместване на положението на един наблюдаван обект, дължащо се на неговото наблюдение от две различни точки.

Тук може да се запознаете с предварителната програма:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Свали документ [902.44 KB]